Drveni znak sa porukom

(1 recenzija korisnika)

1.900,00 рсд

Drveni znak sa porukom sa istanutom teksturom masivnog drveta. Postavite ga na stalak ili okačite na zid. Motivaciona poruka ili poruka dobrodošlice

Opis

Nema li lepšeg osećaja kada uđete u nečiji dom, a prvo vas dočeka drveni znak sa porukom kao dobrodošlica.

Učinite da Vaš dom izgleda toplo.

Drveni znak sa porukom može stojati na stolu sa stalkom ili okačen na zidu.

Znak kao što je „Nice to have you here“ je predivan za svaki dom. Ručno je izrađen i isto tako su i ispisana i izgravirana slova, sa bojom koja se svakako utapa u toplinu Vašeg doma.

Dimenzija znaka je 8,5*37cm, ali ga je moguće izraditi u dimenzijama koje Vama odgovaraju.

Svako parče drveta Drvenog znaka sa porukom je jedinstvano i poseduje sopstvenu teksturu. Tako da komad koji stigne kod vas može imati dodatni čvor ili drugačiju teksturu od one koja je prikazana na fotografijama, ali sa nesmanjenom prirodno istaknutom lepotom masivnog drveta. Svakako ćemo Vam poslati fotografiju kako biste videli izgled Vaše table. Ukoliko želite da izgravramo neki poseban znak, možete nam poslati, a mi ćemo ga prilagoditi tabli i dimenziji koju želite.

Drvo na kome graviramo slova je hrast i uobičano ga nauljimo i time istaknemo tekstutru drveta, ali je moguće da se nijansira po vašoj želi kako bi se uklopio u Vaš dom.

Mi volimo ono što radimo i pravimo, nadamo se da ćete i Vi zavoleti naše radove. Iz tog razloga, ukoliko na naki način niste zdovoljni sa onime što ste primili, molimo Vas da nam javite kako bismo ispravili i uradili sve šro je potrebno na obostrano zadovoljstvo.

Pogledajte sve naše proizvode ovde

Pogledajte naše Facebook, Instagram i Pinterest stranice

1 recenzija za Drveni znak sa porukom

 1. Ivana

  Da li imate table na nekim drugim jezicima?

  • Goran Kuzmanovic

   Poštovana Ivana,
   Na tablama graviramo u našoj radionici. Moguće je promeniti dimenzije same table. Šta želite da se nalazi na tabli Meda radionica će sa zadovoljstvom to uraditi za Vas.
   Napomena: Za druge jezike moraćete da nam pošaljete šta je potrebno izgravirati. Mi ćemo uraditi pripremu i poslati Vam na odobravanje.
   Predlažem da komunikaciju nastavimo putem elektonske pošte na office@meda.rs

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.