Drveni znak za vrata sa personalizovanim graviranjem

(1 recenzija korisnika)

3.000,00 рсд

Jedinstveno obeležije za vrata kancelarije ili radnog prostora. Mogućnost dodavanja logoa. Učinite da Vaš radni prostor dobije novu dimenziju.

Nema na zalihama

Kategorija:

Opis

Drveni znak za vrata sa personalizovanim graviranjem , jednostavan, ali u vrhunskom kvalitetu. Drveni znak za vrata (masivno/tvrdo drvo) sa personalizovanim graviranjem (npr. Ime kompanije, ime i prezime, zvanje, zanimanje). Savršeno skreće pažnju na ulaznim vratima kancelarije, konferencijske sale, ulaznim vratima.
Idealan poklon za božić, novu godinu, godišnjicu, rođendan.
U ponudi imamo više tipova tvrdog drveta (Hrast, jasen, javor, bukvu, dud, trešnju..). Dovoljno je da se odlučite koje drvo Vama više odgovara.
Dostupan u različitim dimenzijama
-20 x 15 x 2,6cm
-20 x 20 x 2,6cm
– ostale dimenzije (možemo raditi table i preko 100cm)
Isto tako graviramo i logoe. Sa novom proizvodnom tehnologijom koja nam dozvoljava da graviramo bez ograničenja. Uz dodatnu proviziju od 300 dinara izaberite logo i pošaljite man putem poruke ili elektronske pošte. Ubacićemo logo na pripremu vaše stranice i poslaćemo Vam na odobrenje za izradu.
Uglavnom se pričvršćuju sa duplo lepljivom trakom. Montaža je onda laka i jednostavna, vrlo stabilna i nevidljiva.
Naši drveni znaci su otporni na vremanske uslove. Treba naglasiti da ne bi trebali biti izloženi stalnoj kiši ili vlazi. Drvo može promeniti boju ukoliko je izloženo jakom suncu.
Drvo je prirodan materijal. Promena boje, blage deformacije, pucanja su prirodno moguća. Ona ne predstavljaju defekt, već daju drvetu specijalan šarm i lepotu.
Molimo Vas, obratite pažnju da su drveni znaci individualno gravirani i samim tim nisu pogodni za dalju prodaju. Vraćanje je moguće samo ukoliko dođe do defekta. Ali u svakom sličaju nas kontaktirajte kako bismo zajedno došli do rešenja i rešili problem.

 

Pogledajte sve naše proizvode ovde

Pogledajte naše Facebook, Instagram i Pinterest stranice

1 recenzija za Drveni znak za vrata sa personalizovanim graviranjem

  1. Milan

    Lepo za vrata kancelarije

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.