Stolica Ash i oslonac za stopala

(1 recenzija korisnika)

15.000,00 рсд

Komplet Stolica Ash i oslonac za stopala u rustik varijanti.

Drveni oslonac za noge iz kompleta rustičnog izgleda je izrađen na isti način kao i stolica i samim tim je nastao komplet.

Nema na zalihama

Opis

Komplet Stolica Ash i oslonac za stopala u rustik varijanti.

Drvena stolica ash udubljena, dizajnirana i napravljena u Meda furniture radionici, sa anatomskim sedištem izuzetne udobnosti, pre svega praktična i moderna. Kako bi se dobio rustični efekat drvo je paljeno i godovi su blago udubljeni.

Drveni oslonac za noge iz kompleta rustičnog izgleda je izrađen na isti način kao i stolica i samim tim je nastao komplet.

Stolica je sastavljena  uz pomoć preciznih drvenih spojeva i izuzetno čvrstog lepka za drvo.Ponosni smo na to da u njoj nema metalnih delova.

Komad nameštaja od punog drveta jasena pristaje u bilo koji kutak Vašeg doma. Tronožac karakteriše stabilnost i na neravnim površinama. Stolica ash je zaštićena organskim uljem kao i ostali komadi nameštaja iz Meda radionice. U osnovi sedalnog dela je trougao sa polukružnim stranicama koja daje zaobljenu formu trougla takozvani Reuleaux triangle.

Dimenzije stoličice su:

Sedalni deo: 35cm

Visina: 40cm

Ukoliko želite drugačije dimenzije, budite slobodni da nas kontaktirate kako bismo izašli u susret Vašem zahtevu. Ako imate ideju za graviranje, koje u ovom slučaju može da se uradi sa donje stranice sedišta, pošaljite nam je i svakako ćemo se potruditi da dođemo zajednički do željenog dizajna.

Svaki od komada iz Meda furniture radionice je pažljivo obrađen, jer se radi o ručnom radu.

Obzirom da se radi o prirodnom drvetu i ručnom radu, nemoguće je postići da dva i više komada izgledaju potpuno isto, što i daje kvalitet unikatnom delu. Boje na fotografijama mogu biti drugačije od stvarnih komada u zavisnosti od svetla na kome se snimalo i podešavanjima boja na monitorima i displejima.

Vreme izrade:

Vreme izrade proizvoda se procenjuje na period od 3 do 5 dana, ukoliko nema posebnih zahteva.

Održavanje:

Čistite sa mekom pamučnom krpom prateći  teksturu drveta. Ako posle nekog vremena drvo izgleda suvo, može se naneti sloj prirodnog ulja za drvo ili voska za drvo. Ukoliko imate pitanja u vezi sa održavanjem, budite slobodni da pitate.

Održavanje je minimalno. Svi naši komadi su u završnoj obradi finiširani sa prirodnim uljima i voskovima. Nakon intezivnog korišćenja sami možete nauljiti površine koje su se ispostile. Na ovaj način nameštaj finiširan uljem može trajati decenijama.

Pogledajte sve naše stolice

Montaža:

Drvena stolica do vas stiže montirana.

Isporuka:

Svaki od proizvoda se radi po porudžbini i molimo Vas da obratite pažnju na vreme izrade proizvoda.

Procenjeno vreme isporuke:

Srbija: 1-3 dana

Evropa: 2 -5 dana

Ostatak sveta: 5-21 dan

Potrudićemo se da se držimo vremena isporuke, ali ne možemo da ih garantujemo, jer zavise od više faktora, npr. prevoznika, ažurnosti dostavljača, carine ukoliko se izvozi van Srbije.

Besplatno preuzimanje predmeta u mestu proizvodnje. Svakako nas kontaktirajte za bliže informacije.

POSEBNO OBRATITE PAŽNJU:

VREME ISPORUKE SE PRODUŽAVA VREMENOM IZRADE!

Pogledajte sve naše proizvode ovde

Pogledajte naše FacebookInstagram i Pinterest stranice

1 recenzija za Stolica Ash i oslonac za stopala

  1. Staša

    Lepa kombinacija

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.