Usluge graviranja laserom

(2 recenzije korisnika)

Graviranje imena, posveta, logoa.

Opis

U ponudi usluge graviranja na laseru do formata 1200x900mm savremenim CO2 laserom. Visina objekta koji se gravira može biti maksimalno 30mm.

Lasersko graviranje je najnovija tehnologija graviranja materijala, omogućava izradu i najzahtevnijih proizvoda. Velika preciznost omogućava obeležavanje sitnih delova, kao i tačnost rezanja raznih oblika.
Laserskim sečenjem od drveta možete praviti i gravirati igračke, poklone, umetnička dela i rukotvorine, suvenire, priveske, drvene vizit kartice i sve drugo što zamislite. Debljina drveta nije presudna za kvalitetnu gravuru zbog toga što laser u različitim dubinama gravira drvo i tako da se dobija izuzetno čist i jasan otisak.

Drvo pogodno za graviranje laserom

Medijapan
Šperploča
Iverica
Prirodno drvo
Čvrsto drvo
Pluta
Furniri

Lasersko graviranje je vrsta štampe kojom se može ispratiti dizajn na predmetima koji bi u drugim vrstama štampe bili veoma komplikovani za rad, a samim tim zahtevali bi više vremena za izradu. Laserska gravura je zahvalan proces brendiranja artikala, jer je otisak koji se urezuje u predmet postojaniji od svih drugih oblika štampe.
Otisak postignut laserskim graviranjem je trajan koliko i sam proizvod na kome je rađena laserska gravura.

Lasersko graviranje predstavlja proces prilikom koga dolazi do paljenja, topljenja i isparavanja materijala koji je izložen laserskom zraku. Brojne prednosti laserskog graviranja su: proces je čist, nema kontakta, suv, fleksibilan i ekonomičan. Meda radionica nudi Usluge laserskog graviranja i rezultat su laserske gravure koje su trajne, otporne na hemikalije, UV zračenja i ogrebotine.

Sečenjem i graviranjem laserom se bavimo niz godina. Stekli smo reputaciju brzog i pouzdanog partnera poznatih firmi.

U radionici na laseru se bavimo proizvodnjom Privezaka za ključeve, Magneta za frižider, Tabli za firme, Pločicama sa imenom i prezimenom, Crkvenih krstića, Dizajniranjem i izradom dekorativnih elemenata za kuću, Tablama za prodavnice, Graviranjem poklona, Izradom šablona kao i mnogih drugih promotivnih, ukrasnih i predmeta za zanatsvo i kuću.

Primer graviranja na drvetu možete pogledati ovde

Pored drveta postoji mogućnost upotrebe drugih materijala pogodnih za gravuru i sečenje.

Naše Faceook i Instagram stranice

2 recenzije za Usluge graviranja laserom

 1. Marko

  Da li gravirate i drvo?

  • Goran Kuzmanovic

   Naravno Marko.
   Pored drveta graviramo i druge materijale. VIše opisa o graviranju možete pročitati u članku Usluge graviranja

 2. Marko

  Odlično. Vidim da imate i podmetače. Mogu li da poručim?

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.